KipTech - WebControl

Op dit moment is KipTech druk bezig met zijn eigen 'WebControl'. Deze 'afstandsbediening' communiceert 24/7 met uw machine over internet.

Bijna alle apparaten krijgen tegenwoordig een internetverbinding. Ook uw cnc-machine krijgt er met deze oplossing één. Deze prachtige ontwikkeling noemen wij 'IoT' (Internet of Things) en KipTech doet mee!

 

Met KipTech WebControl krijgt de operator van de machine de mogelijkheid om de machine onbemand door te laten 'lopen' zonder dat hij of zij hierbij de controle verliest over het productieproces.

De 'operator' kan middels een beveiligde omgeving (een geheel separate unit voor de veiligheid) inloggen in het systeem om eea. te kunnen uitlezen, bijstellen of stopzetten.

KipTech WebControl is modulair opgebouwd en kan met de klant samen worden afgestemd op de wensen omtrent bediening en uitlezing (Met name de feedback en waarschuwingen van de machine zijn een must!)

 

Natuurlijk is het ook fijn om de machine te zien en horen! In WebControl kunnen één of meerdere live-camerabeelden worden geïntegreerd. Zo mist u niets van wat u machine aan het doen is, en dit terwijl u waardevolle tijd over houdt!


Automatisering

In een productieproces is er vaak nog winst te behalen als het gaat om automatisering. Wij krijgen van klanten dan ook vaker de vraag om meerdere productiestappen met elkaar te laten samenwerken, of om een werkstation, productiemachine, etc. te integreren in een productieproces.

 

KipTech levert maatwerkoplossingen als het gaat om dit stukje automatisering. Wij streven er hierbij naar om een zo flexibel mogelijk systeem te bouwen zodat eea. geheel naar klant- en procesvraag ingesteld en geprogrammeerd kan worden!